Is uw buitenreclame nog schoon en heel?

Of het nu om een vlag, lichtreclame of een autobelettering gaat, uw bedrijf maakt vast ook gebruik van één of meerdere van deze vormen van buitenreclame. Het zijn de visitekaartjes van uw bedrijf, het eerste wat klanten zien als ze bij uw bedrijf arriveren of als uw bedrijfsauto bij de klant voorrijdt. Het is dus belangrijk dat uw buitenreclame de kwaliteit uitstraalt welke past bij uw bedrijf. Zijn uw reclame-uitingen nog schoon, heel en actueel?

Om dit in kaart te brengen ontwikkelde RED de ReclameScan met deze scan brengen we alle vormen van buitenreclame van uw bedrijf in kaart, analyseren kwaliteit, uniformiteit en kijken of de gebruikte uitingen uw bedrijf optimale exposure bieden. Dit vatten we samen in een rapport en doen aanbevelingen om waar nodig uw buitenreclame te optimaliseren. De ReclameScan is een maatwerkproduct wat we geheel afstemmen op uw wensen en doelstellingen.

Meer weten over de ReclameScan of over onze andere diensten op het gebied van communicatie in de buitenruimte? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact op.

Reacties

Een reactie posten

Veel gelezen artikelen