Hoe schoon, heel en actueel is uw buitenreclame?

Of het nu om een vlag, een lichtreclame of een autobelettering gaat, uw bedrijf maakt vast ook gebruik van één of meerdere van deze reclame-uitingen. Het zijn de visitekaartjes van uw bedrijf, het eerste wat klanten zien als ze bij uw bedrijf arriveren of als uw bedrijfsauto bij de klant voorrijdt. Het is dus belangrijk dat uw buitenreclame de kwaliteit uitstraalt welke past bij uw bedrijf. Is uw buitenreclame nog schoon, heel en actueel?

Om dit in kaart te brengen ontwikkelde RED de OutdoorBrandingScan, met deze scan brengen we alle vormen van buitenreclame van uw bedrijf in kaart, analyseren kwaliteit, uniformiteit en kijken of de gebruikte uitingen uw bedrijf optimale exposure bieden. Dit vatten we samen in een rapport en doen aanbevelingen om waar nodig uw buitenreclame te optimaliseren. De OutdoorBrandingScan is een maatwerkproduct wat we geheel afstemmen op uw wensen.   

Meer weten over de OutdoorBrandingScan, of over onze andere diensten op het gebied van communicatie in de buitenruimte? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact op.

Reacties

Veel gelezen artikelen